Bleiben Sie auf dem Laufenden über die neuesten Entwicklungen und Fälle?

Abonnieren Sie unseren Newsletter und verpassen Sie nichts!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Pflichtfeld *

* Mit dem Abonnement unseres Newsletters erklären Sie sich damit einverstanden, von Weborama Niederlande per E-Mail Marketing-Mitteilungen zu erhalten. Sie können sich natürlich jederzeit über den Abmeldelink am Ende jedes Newsletters oder durch Kontaktaufnahme mit uns abmelden.

Subscribe!

Welcome to WhatsApp!

Posted on May 08, 2015

Vanaf vandaag (8 mei 2015) is Weborama Sales ook bereikbaar via Whatsapp. Wij breiden onze dienstverlening uit door deze laagdrempelige manier van communiceren en willen zo nog beter in staat zijn om vragen van onze relaties te beantwoorden.

Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur – 18.00 uur is de Salesafdeling beschikbaar voor snelle vragen, opmerkingen en andere need to knows. Het delen van bijvoorbeeld mobile voorbeelden of videotutorials is op deze manier relevant en snel geregeld.

Salesmanager Bastiaan van de Geer zegt hierover: “Wij merken dat er behoefte is aan een laagdrempelige manier om snel te kunnen communiceren. Whatsapp heeft vrijwel iedereen op z’n telefoon geïnstalleerd, wat is er nu gemakkelijker dan even een Appje te sturen?”
Voor traffic vragen of technische ondersteuning blijven de traffic- en supportafdeling zoals altijd bereikbaar via hun rechtstreekse e-mailadressen en telefoonnummers.

Weborama heeft al een eigen creative showcase en is ook actief op social media als LinkedIn, Twitter, Facebook, Vimeo en Youtube, maar voegt daar nu Whatsapp aan toe om snel persoonlijk contact mogelijk te maken.

Dagelijks mobile food for thought?

Elke dag een pakkend voorbeeld? Meld je aan voor de dagelijkse showcase van een recente mobile campagne. Het enige wat je hoeft te doen is ons telefoonnummer op te slaan en een appje te sturen met de tekst ‘UPDATE AAN’.

Ons Whatsapp telefoonnummer is: 06 3222 7072.